Despre noi

Soluții pentru dorințele tale!

Proiectul firmei noastre a început în anul 2004, odată cu înființarea unui PFA , având ca obiect: activități fotografice.

În 2007, proiectul a devenit realitate, prin înființarea societății DIGITAL FOTO CENTER SRL. Restul, așa cum se spune, este istorie.

De la fotografii la photobook-uri , de la filmări video brute, la filmări slow motion sau folosind drona, de la CD-rom-uri la Blue-Ray-uri , de la filmările cu baterii externe la filmările cu flaycam-ul sau macaraua, firma noastra s-a adaptat constant cerințelor / dorințelor clienților noștri și s-a dezvoltat în permanență.

În 2011, activitatea societății se extinde către un alt domeniu de activitate : proiectare, instalare , mentenanță sisteme de supraveghere video. Se obține licența IPJ pe societate și autorizarea personalului. De atunci și până în prezent au fost implementate proiecte diverse pentru beneficiari precum : locuințe personale, școli, magazine, balastiere, primării etc.

În 2014, intervine o nouă extindere , către activitatea de publicitate și am început să realizăm pentru clienții noștrii : afișe , pliante, mape de prezentare, flyere, roll-up-uri, panouri temporale , plăci permanente, tricouri personalizate, pixuri etc.

De 16 ani avem aceeași misiune : să oferim produse de calitate clienților noștri!

106534din