Publicitate

 

Autocolante

Autocolantul PVC este unul dintre cele mai cunoscute materiale publicitare. Il intalnim peste tot fie ca intram intr-un magazin, urcam intr-un autobuz sau mergem la serviciu. Are printre cele mai multe aplicatii atat pentru print outdoor cat si pentru print indoor. Autocolantul PVC este un film din PVC, monomeric si plastifiat, printabil, cu stabilitate dimensionala excelenta si foarte rezistent la intemperii, zgariere si rupere. Suportul pe care se printeaza este din material plastic cu adeziv pe spate, tratat pentru print, pentru expunere la UV. Folie PVC speciala, alba, mata, cu coating ink-jet microporos rezistent la apa, pe o fata, imprimabila cu majoritatea plotter-elor care folosesc cerneluri pe baza de apa, pigmentate sau dye, dar si cu plotter-ele care imprima cu cerneluri pe baza de ulei sau cu solventi slabi. Are o stabilitate dimensionala foarte mare, chiar si în cazul unor imprimari pe suprafete mari, de exemplu afise publicitare.

Mape personalizate

Mapele nu reprezinta un mijloc de informare in sine, insa, alaturi de cartea de vizita, reprezinta momentul de impact maxim in fata clientilor, de aceea importanta lor este extrem de ridicata. Pentru ca stim cat este de esential acest vector de imagine, firma noastra ofera o calitate desavarsita si numeroase optiuni de realizare a mapelor. Imprimarea pentru mape se realizeaza de regula in policromie fata-verso, dar este posibila si adaugarea unor culori speciale . Pot fi realizate mape pe diverse suporturi: cartoane dublu cretate, cartoane speciale, cartoane Duplex cu spate alb sau gri, cu gramaje cuprinse intre 250 si 350 gr. Finisari pentru mape: stantare, biguire, plastifiere, lacuire offset sau UV (totala sau selectiva), embossare, folio, aplicare buzunar. Buzunarele pot fi aplicate sau stantate direct din coala, pe diverse modele.

Placa permanenta

Placile pot fi realizate folosind ca material alucobondul , constituind o placa de tip sandwish, compusa din doua placi de aluminiu intre care se afla un strat material mineral sau artificial. Materialul de tip sandwish este rigid şi foarte rezistent la şocuri, lovituri şi presiune, dovedind o rezistenta deosebita la incovoiere, turtire şi flambaj. Culoarea fiecarei placi poate fi aleasa dintr-o gama variata de culori : gri / alb / maro / negru . Dimensiunile unei placi pot fi obtinute prin taieri succesive folosind un router cnc. Se va asigura astfel precizie şi stabilitate. Pentru a personaliza placa, se poate folosi autocolant rezistent UV sau print UV.
DSC_3897
unnamed

Panou publicitar

Panoul publicitar este executat cu o rama din teava rectangulara, casetat pe directie orizontala si verticala. Materialul publicitar va fi executat dupa caz din poliplan printat si prins tensionat pe structura metalica sau din autocolant PVC monomeric printat cu eco-solvent, respectand codurile de culori si specificatiile din manualul de identitate vizuala. Panourile publicitare sunt un mod eficient de a informa / capta atentia , devenind o solutie optima pentru orice companie.

Publicitatea are la baza materiale de calitate !